ERHVERVsportrætter

Erhvervsportrætter med unikke og professionelle billeder

Billeder med et væld af formål

Erhvervsportrætter kan bruge til et stort udvalg af forskellige formål. Billederne kan være gode i forhold til reklamekampagner og til hjemmesider samt sociale medier, hvor man ønsker at skille sig ud med en klar visuel identitet. Der kan også være tale om erhvervsportrætter af samtlige ansatte i en virksomhed, hvor kontinuitet og stilistisk udtryk er afgørende for at skabe et sammenhængende og professionelt image for virksomheden.

Hos Bank Fotografi kan du få taget netop de erhvervsportrætter, du ønsker. Jeg kan tage unikke og professionelle portrætbilleder for virksomheder i et stort område omkring Vejle, eksempelvis for kunder i Kolding, Horsens og omegn.

Min tilgang til erhvervsportrætter

Jeg forstår vigtigheden af at skabe et professionelt og præsentabelt image for virksomheder. Derfor søger jeg altid med mine erhvervsportrætter at skabe billeder, der reflekterer dit brand. Min tilgang til portrætbilleder er dog også præget af individualitet og personlige udtryk. Jeg hjælper dig derfor gerne med at finde og fremhæve det unikke ved den eller de enkelte personer, der skal portrætteres. 

Dette giver nemlig billeder, som den portrætterede kan se sig selv i, og som skiller sig ud fra mængden.​

Erhvervsportrætter er en fornuftig investering i dit professionelle brand. Et stærkt portræt kan øge din synlighed og troværdighed inden for dit felt, forbedre dit professionelle netværk og styrke din online tilstedeværelse. Med mine professionelle erhvervsportrætter får du således adgang til billedmaterialer, som kan bruges på tværs af forskellige platforme.

Kontakt mig hvis du vil booke en session

Hvis du ønsker at booke en session til at få taget erhvervsportrætter, så kan du altid kontakte mig. Jeg kommer gerne ud til dine erhvervslokaler for at tage billederne i vante omgivelser, men vi kan også sagtens mødes andre steder, hvis der er behov for det.

Herunder kan du desuden se en række eksempler på mit arbejde med erhvervsportrætter og derved få en smagsprøve på, hvad jeg også kan gøre for dig.​

Kontakt -Bank Fotografi

​Professionel og passioneret fotograf

Book dit shoot her

​Du er velkommen til at kontakte mig via telefon, e-mail eller ved at udfylde formularen
​nedenfor for at booke mig til dit næste fotoshoot.  Jeg vender tilbage hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt