produkt

Produktfotografering tilbydes

Få taget flotte billeder af dine produkter

Øg dit salg med gode og æstetiske produktbilleder

Vil du gerne sælge endnu flere af dine produkter, men mangler du nogle gode produktfotografier? Hvis ja, så er jeg den helt rigtige at kontakte.

På baggrund af mit virke som professionel portræt -og reklamefotograf tilbyder jeg min hjælp til produktfotografering til både og private- og erhvervskunder.

Jeg holder til i Vejle, men jeg kører gerne ud til kunder i Horsens, Kolding og omegn, for at foretage en produktfotografering. Så hvis du gerne vil have taget nogle unikke billeder af dine produkter, så giv mig meget gerne et kald.

Jeg har mange års erfaring som produktfotograf

Når et produkt skal sælges til kunde, er det særdeles vigtigt, at det visuelle spiller og viser produktet fra dets bedste side. Det er nemlig her kunden skaber sig et førstehåndsindtryk af produktet, hvilket i sidste gerne skulle ende ud i et muligt salg. 

Jeg har 10 års erfaring som reklamefotograf, og jeg ved derfor præcis hvad det kræves for at tage det perfekte produktfotografi. Jeg elsker at arbejde kreativt med genren, og jeg har erfaring med at fotografere alt fra smykker til biler.

Billederne vil naturligvis blive taget med rigtige setting, hvor lys, fokus og farver vil få dit brand til skinne igennem, og ikke mindst præsentere produktet fra dets allerbedste side.

Kontakt mig og høre mere om
​produktfotografering her

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne booke mig til en produktfotografering? Så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg tager også meget gerne en uforpligtende snak med dig om mulighederne for fotografering af dine produkter.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!​​

Book her

Kontakt -Bank Fotografi

​Professionel og passioneret fotograf

Book dit shoot her

​Du er velkommen til at kontakte mig via telefon, e-mail eller ved at udfylde formularen
​nedenfor for at booke mig til dit næste fotoshoot.  Jeg vender tilbage hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt